Spalati si curatati ciupercile. Taiati-le feliute sau bucatele, dupa cum preferati. Curatati prazul si ardeiul iute si tocati-le marunt.
Turnati cele 3 linguri de ulei intr-o tigaie si puneti pe foc mediu. Cand uleiul e suficient de cald puneti semintele de marar si asteptati sa pocneasca (5 secunde). Imediat puneti prazul si chilli-ul. Prajiti doua minute apoi adaugati ciupercile. Presarati sarea si turmericul, amestecati bine si acoperiti cu capac. Dati focul la mic spre mediu.
Tineti pe foc aproximativ 15 minute (amestecati ocazional). Ciupercile vor lasa multa zeama asa ca reteta nu cere apa. Cand observati ca mancarea s-a scazut, adaugati coriandru si paprika. Mai tineti-le pe foc sub capac pana ce zeama s-a evaporat de tot. Atunci adaugati smantana, amestecati si mai lasati pe foc 1-2 minute.
Garnisiti cu verdeata si serviti cu mamaliguta.
ciuperci-a-la-hindi
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: nandinisharma001
Mesaj:
nandinisharma001
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.